Brukerundersøkelse om elbil-lading

Lading av El-bilSom de fleste er kjent med jobber styret med et prosjekt for montering av ladepunkter for elbiler i borettslaget. Vi har fått inn priser fra flere leverandører og det nærmer seg beslutning for valg av leverandør. For at vi skal få oversikt over antall ladepunkter som skal installeres i regi av prosjektet – må vi vite hvem som har behov for elbil-lading. Det kan være at man allerede har elbil, eller ønsker forbedre seg allerede nå på kjøp av elbil.

Som besluttet på sist generalforsamling vil depositumet for både garasje og motorvarmerplass, som klargjøres for elbil-lading, økes med 5.000 kr. Dette er innskudd som beboer må betale der det monteres ladepunkt. Selve ladeboksen som festes på ladepunktet bekostes i sin helhet av beboer – også vedtatt på sist generalforsamling.

Styret håper selvfølgelig at vi kan få ned installasjonsprisen pr ladepunkt om mange ønsker bestille ladepunkt nå gjennom prosjektet. PS det vil selvfølgelig være mulig med etterinstallering, men da vil kostnaden pr punkt naturlig bli dyrere for borettslaget.

Vi har laget en liten spørreundersøkelse for å sjekke hvor mange punkter vi trolig må installere nå i første runde. Dette er ikke en bindende bestilling men en undersøkelse for å få en oversikt over behovet slik at vi får et mest mulig realistisk bilde på prosjektets totalkostnad.

Vi håper derfor at du kan ta deg tid til å besvare våre få spørsmål rundt behovet for elbil-lading.

Undersøkelsen finner du på denne linken:

https://goo.gl/forms/XhlRjoHXcba3ncpk1

Vi håper at så mange som mulig kan svare på undersøkelsen innen fredag 1. mars.

Mvh
Styret

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.