Datoer for vårdugnad og søppelhenting

Vårdugnad i Mellomenga BorettslagDet er straks påske, snøen er godt som borte og det er på tide for borettslaget å gjøre seg klar for sommeren. Styret har vært i kontakt med Røri vedrørende ledige dataoer for dugnad og søppelbortkjøring.

Dette er kjent rutine for de fleste i borettslaget, det blir som vanlig runden med traktor og henger, hvor beboere kan kaste gammelt skrot fra hyller, skuffer, skap og boder – alt fra ski, syker, leker, blomsterpotter og mindre møbler.

Merk at spesialavfall ikke skal/kan kastes, slik som malingsspann, impregnerte planker, elektriske artikler, gipsplater og isopor.

Samler du småting i søppelposer MÅ disse være blanke og gjennomsiktig slik at miljøstasjonen kan se hva som er inni, ellers tar de ikke imot søppelet.

Det er satt av 3 dager til dette, 23.24. og 25. april. I år er det oppstart på tun 5 og avslutning på tun 1. Start kl 17:00 hver dag, men plasser ut det du skal kaste dagen før. Vaktmester Røri tar ofte en runde før kl 17:00 og tar med seg det kan klarere alene, siden miljøstasjonen stenger allerede kl 18:00. Det er derfor mange opplever at traktoren er godt i gang allerede før kl 17:00. Men alle vil få besøk igjen etter kl 17:00.

Dugnad for raking, feiing av grus og søppelplukking blir den 13. mai. Da rekker vi få det fint i borettslaget til den nasjonaldagen.

Mvh
Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.