Eggjakt i Mellomenga! (Begrenset antall plasser)

Denne påsken blir annerledes for de aller fleste av oss. Hjemme- og innetid er nødvendig, men ikke så spennende for de minste. Derfor inviterer vi barnefamilier i Mellomenga borettslag til EGGJAKT på tun 1, lørdag 11. april kl 11-18. Vi legger ut masse påskeegg i forskjellige størrelser, farger og fasonger. Bli med å telle, og den som treffer nærmest riktig antall, vinner en liten påskeoverraskelse.

For at vi skal kunne gjennomføre dette arrangementet på en forsvarlig og trygg måte er det PÅMELDING, og et sett med regler, knyttet til denne aktiviteten.

Legg merke til følgende:

 • Det kan være maks 5 deltakere på ett lag
  (disse må være familie/bosatt i samme husstand)
 • Laget melder seg på et tidsvindu på 30 minutter som laget bruker til å sette seg inn i konkurransereglene og ta runden for å telle egg. Når lagets 30 minutter er brukt opp, kommer et nytt lag for å telle. Husk å møte opp til riktig tid.
 • Konkurranseregler og informasjon om hvordan svare, vil være tilgjengelig på postkassestativet på tun 1, der tellingen starter.
 • Resultat og vinnere kunngjøres på Facebook-siden til borettslaget. Vinnere blir kontaktet på SMS.
 • Lekeplassen på tun 1 kan ikke benyttes før, etter eller under jakten.


Slik melder du deg på

Konkurranseregler

 1. Eggene henger på busker, trær, gjerder, ligger i blomster, gress, hekker og kratt langs gangstien rundt den røde rekka på tun 1.
 2. Det er ikke lov å gå inn i private hager og deltagere må holde seg på gangstien under tellingen. Alle eggene skal være synlige om man følger nøye med.
 3. Det er ikke lov å TA PÅ, FJERNE ELLER FLYTTE egg. Det skal være rettferdig for alle. Tips – det er lov å ta bilder av egg hvis man vil summere og levere svar litt senere, etter man har kommet hjem.
 4. Når lagets 30 minutter er brukt, kommer et nytt lag for å telle. Det er derfor viktig at alle passer på å ikke bruke mer tid enn tildelt.
 5. Skriv hvor mange egg dere tror vi har lagt ut, og send svaret på SMS til 932 81 571 (André Selliers i nr 23 på tun 1). Siste frist for levering av svar er kl 19 lørdag 11. april.

Slik kåres vinneren

Laget som kommer nærmest riktig antall utlagte egg vinner. Dersom flere har riktig svar, vil en vinner bli trukket blant disse. Vinnerlaget blir annonsert på borettslagets Facebook-side, i tillegg får vinnerlaget en SMS.

Gerenelle Korona-regler alle må ta hensyn til: Hold god avstand til andre, unngå å ta på ting.

Lykke til 🙂

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.