Innmelding av feil og mangler ved maling

Maling av Mellomenga Borettslag sommeren 2018.Malingsprosjektet går i rask fart framover – og vi begynner å forberede oss på sluttinnspurten. Underveis blir det sammen med styret, Obos og entreprenøren gjort befaringsrunder pr rekke – når en rekke ansees som ferdig. Det noteres avvik, mangler etc som samles opp til små skippertak med slike småting. Dere kan derfor oppleve at malere kan komme tilbake for å korrigere på småting etter at rekken ansees som ferdig. Det er også derfor det kan stå igjen «umalte» flater, som skal tas i et slik oppsamlingsløp,

Det som er viktig er at alle er med å overser at malingen gjort på sin bolig er ok. Opplever dere mangler, malingssøl, bord dere mener er råtne – som bør byttes, må dette meldes styret så raskt som mulig.

Alt som blir rapportert inn blir sett på. Når alle rekker er ferdig blir det en total sluttbefaring av hele prosjektet. Skal vi få rettet opp i mangler og feil bør dette gjøres før vi tar den totale sluttbefaringen.

Styret oppfordrer derfor alle beboere som opplever mangler, til å rapportere dette så raskt som mulig til styret slik at vi får sett på problemet i god tid før prosjektet er over og sluttført fra entreprenørens side.

Send henvendelsene på mail til styret på adressen: styret@mellomenga.no

Mvh
Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.