Traktoren kommer i oktober

Høstrydding med traktoren08-10. oktober blir det høstrydding i borettslaget. Tradisjonen tro kommer traktoren og kjører bort søppel og skrot som har samlet seg opp i uteboder, inneboder, skuffer og skap. Ryddingen starter på tun 1 og fortsetter til tun 2, tun 3 osv. Eksakt hvilken dag traktoren kommer til ditt tun er avhengig av hvor mye som kastes – og må kjøres bort, før man kommer til deg. Det kan derfor være lurt å legge fram det som skal kastes et pr dager i forveien. Vi forsøker starte kl 17:00 alle dagene.

Et par praktiske opplysninger.
Vi skal etter planen være ferdig med malingsprosjektet før denne høstryddingen. Husk at malingsspann og imprignert material regnes som spesialavfall og kan ikke kastes på traktoren. Dette gjelder også for elektriske artikler som f eks. panelovner, brødristere, vannkokere, gamle PC-er, lamper og tv-skjermer. Isopor er også spesialavfall. Skal du levere avfall i søppelsekker skal disse være av den blanke og gjennomsiktige typen, slik at de på mottaket kan se innholdet i sekken.

Ellers oppfordrer vi som vanlig å være til stede når traktoren kommer, og hjelpe hverandre så godt som mulig med å få avfallet opp i hengeren. Dette pleier vi være veldig flinkt til 🙂

Lykke til med rydding

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.