Utfordringer med antall parkeringsplasser

Lading av elbiler i Mellomenga BorettslagSom dere sikkert allerede vet har vi utfordringer når det gjelder antall parkeringsplasser i borettslaget. Det er flere og flere som trenger lademuligheter, og det er flere og flere familier som har flere biler. Akkurat nå er det venteliste på både vanlig oppstillingsplass og motorvarmerplass med lademulighet.

Styret minner om at det i vedtektene står at parkeringsplassen skal benyttes av motorkjøretøy. Står plassen ubrukt, eller benyttes til oppstilling av f eks tilhenger, er dette ikke gyldig grunn for å kunne leie plassen. Heller ikke garasjer brukt som bod uten bil, eller leid plass brukt til egen privat gjesteparkering.

Styret ber spesielt om at beboere med én eller flere parkeringsplasser vurderer behovet sitt, og gi styret beskjed om man har muligheten til å gi fra seg plassen til noen som trenger den mer. Er du usikker på hvor mange plasser du betaler for, og disponerer, ta kontakt med styret, så sjekker vi dette for deg. Det kan være du har flere plasser en du trenger.

Om noen ønsker bytte til garasje har vi for øyeblikket én garasjeplass ledig.

Mvh
Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.