Bestilling av ladepunkt til elbil

Prosjektet med installering av ny infrastruktur og ladepunkter for elbiler er straks i gang, og vi åpner opp for bestilling av ladepunkter for dem som ønsker det. Vi minner om at det kun er mulig å få ladepunkt i garasjer og følgende oppstillingsplass med motorvarmer:

Garasjeplass: 1-87
Motorvarmerplass: 1-10
Motorvarmerplass: 17-29
Motorvarmerplass: 52-60
Motorvarmerplass: 64

For at vi skal kunne ferdigstille iht. fremdriftsplan, må vi ha inn alle bestillinger innen utgangen av uke 24. (torsdag 13. JUNI) gjerne før.
Bestilling hos leverandør gjøres samlet for å holde kostnader nede.

Ved bestilling etter dette vil laderen få ny pris.

Her kommer viktige ting å merke seg før man bestiller

1)
Bestilling og betaling av elbil-lader gjøres direkte fra entreprenøren (K2) via deres hjemmeside.

2)
Du må fylle ut informasjon om hvor du har garasjeplass eller motorvarmerplass. Skriv inn nummeret på plassen og om det er motorvarmer eller garasje. Vi har sammenfallende nummer så det er derfor viktig at bestillingen merkes riktig ellers kan det blir montert feil.

3)
Vi minner om at depositumet øker med 5.000 kr for de som monterer lader, både for garasjer og motorvarmerplasser. Dette vil bli fakturert fra OBOS. Betaling av ladeboksen gjøres av hver enkelt beboer direkte til K2. Enten ved direkte kjøp eller ved hjelp av deres avbetalingsløsning. Kjøp og betaling av ladeboks er et forhold mellom beboer og K2, og vil derfor ikke gå via husleien eller OBOS.

4)
Når dere bestiller skal dere bare bestille selve laderen. Bakplaten som kreves blir levert av borettslaget gjennom prosjektet, som vedtatt på generalforsamlingen i 2018. Denne monterer K2 automatisk når det kommer en bestilling på lader.

5)
Her er bestillingssiden dere skal bruke hos K2

https://nettbutikk.k2elektro.no/butikk/el-bil-lader/borettslag-naering/mellomenga-borettslag

6)
For at vi skal kunne ferdigstille iht. fremdriftsplan, må vi ha inn alle bestillinger innen utgangen av uke 24. (torsdag 13. JUNI) gjerne før.
Bestilling hos leverandør gjøres samlet for å holde kostnader nede.

Ved bestilling etter dette vil laderen få ny pris.

Det er også mulig å bestille ladekabler for de som ønsker det. Lader og eventuelt ladekabel tas med og monteres av montør.

NB! Husk å fylle ut om du har motorvarmerplass eller garasjeplass, og nummeret på plassen din.

Lader for elbiler i Mellomenga borettslag
Lader for elbiler i Mellomenga borettslag

Andre behov

Vi er kjent med andre behov som ikke passer inn i K2 sin bestillingsløsning. De er f eks de som har parkering i dag, med elbil, hvor det ikke blir lademulighet. Send styret en epost (styret@mellomenga.no) angående dette slik at vi får en oversikt over hvor mange som trenger å bytte plasser.

Det blir dessverre slik at noen må bytte plass, slik at de med ladebehov får det. Står du på en plass med lademulighet, og ikke trenger lader, kan det det hende at du må bytte plass. Vi ber om forståelse for dette.

Det er også beboere som ønsker å montere bakplate nå i påvente av elbil. Løsning for dette kommer vi tilbake til. Først må vi få på plass bestillingene for de som skal ha lader med en gang.Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.