Containere for søppelhenting er bestilt

Som tidligere annonsert vil årets traktortur for henting av skrot og skrap, fra bod, loft og skap, bli erstattet av utplasserte søppelcontainere. Det er bestilt tre containere.

Utplassering av container for søppelkasting i Mellomenga Borettslag

Det blir plassert en ved siden av strømtrafoen/fellesplattingen utenfor nr 33. Den andre vil stå inne på tun 3 og den siste inne på tun 5.

Containerne blir utplassert mandag 04. mai
og blir hentet torsdag 07. mai.

Vi har dessverre ikke fått noe klokkeslett for hverken henting eller levering, så vi anbefaler at man ikke venter helt til torsdag med å kaste det man planlegger å kaste.

Viktig info
Selv om vi minner om dette hvert år, må traktoren hver gang kjøre fra framsatt søppel som ikke kan kastes på denne måten. Da snakker vi om spesialavfall som malingsspann, småelektriske artikler, bygningsavfall, impregnert plank, terrassebord og isopor. Siden vi i år ikke får tatt denne kontrollen av søppel som kastes, må vi alle være ekstra flinke til å overholde disse reglene som er fastsatt av miljøstasjonen – ikke av borettslaget.

Det blir fint å få ryddet bort skrap og rot både ute og inne før 17. mai. Det håper vi alle setter stor pris på, og benytter seg av.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.