DYREHOLD OG HUSORDENSREGLER I MELLOMENGA

Mellomenga Borettslag passerte 40 år for et par år siden, og det er naturlig at det i pioder er utskiftninger av beboere i borrettslaget. Vi er nå inne i en slik periode hvor mange flytter ut, og nye flytter inn. Vi er også inne i en periode hvor det for mange er naturlig å skaffer seg dyr, som hund eller katt. Med økt dyrehold er det greit å minne både nye og etablerte beboere på reglene vi har for dyrehold i borrettslaget. Se vedlagt link.

Regler for dyrehold i Mellomenga (pdf)

Dyrehold i Mellomenga Borettslag.

Som borettslag er vi heldig siden det stort sett er stille og rolig, uten de store problemene oss naboer i mellom. Men det skader ikke å minne om boreglementet som gjelder, når vi først er i gang 😊

Boreglement for Mellomenga (pdf)


Avslutningsvis må vi minne om parkeringsregler. Vi observerer stadig biler som parkerer inne på tunene. Selv om bilene, i mange tilfeller ikke står i veien for noen, må det være likhet for alle, og det er altså ikke lov å parkere inne på tunene – bare for av og pålessing. Vi observerer også gjester som ulovlig parkerer langs veien, helt fra innkjøringen til borettslaget og bort til parkeringsplassen, langs veikanten. Dette er kommunal grunn – og borettslagets parkeringsregler gjelder derfor ikke her. Disse parkeringene skaper trafikkfarlige situasjoner for våre beboere.  Vi anmoder derfor alle beboere til å henvise gjester til å benytte gjesteparkeringene.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.