HØSTRYDDING – BORTKJØRING AV SØPPEL

Styret kan glede alle våre beboere med at det også i høst vil bli runde med traktoren for bortkjøring av søppel fra border, loft og skap. Det er veldig viktig å merke seg at du ikke kan kaste spesialavfall som for eksempel elektriske ting (lamper, ovner, kjøkkenutstyr, elektriske leker etc), bygningsavfall (gipsplater, fliser, strømkabler etc), impregnerte planker, isopor og malingsspann.

Høstrydding med traktoren

Ved sist bortkjøring betalte borettslaget stort ekstragebyr da noen hadde kastet bildekkene sine i containeren – det er altså ikke greit. Det var også kastet flere lamper, elektriske griller mm, som heller ikke er greit. Vi oppfordrer alle til å tenke gjennom det man ønsker å kaste, og passe på at spesialavfall ikke blir med når traktoren kommer. Det er faktisk litt viktig.

Hentedager blir:

Mandag 19. oktober – Tun 1 og 2
Tirsdag 20. oktober – Tun 3
Onsdag 21. oktober – Tun 4 og 5

Traktoren vil kjøre en runde midt på dagen og plukke opp småting som er satt ut. Og en runde blir kjørt fra kl 16:00, hvor man selv kan kaste større ting direkte i hengeren når den kommer forbi. Pga Covid-19 situasjonen må du denne gangen selv kaste de større tingene i hengeren, uten hjelp fra Røyri – som kjører traktoren. Det er greit og merke seg dette, om du har noe stort og tungt som skal lempes opp i hengeren.

Da ønsker vi alle lykke til med rydding av søppel fra skap, loft og bod. Og oppfordrer alle til å tenke gjennom om søppelet er spesialavfall eller ikke.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.