HØSTRYDDING – CONTAINERE KOMMER MANDAG 1. NOVEMBER

Utplassering av container for søppelkasting i Mellomenga Borettslag

Da er det på tide med årets høstrydding i boder og skap. Styret har også denne høsten bestilt containere for kasting og bortkjøring av søppel og skrot. Vi må igjen presisere at det ikke skal kastes spesialavfall som elektriske ting (lamper, panelovner, kjøkkenutstyr, elektriske leker, griller etc), bygningsavfall (gipsplater, fliser, strømkabler, etc), impregnerte planker, isopor, malingsspann, glassavfall, bildekk o.l. Dette er ikke container for kasting av avfall etter oppussing.

Merk også at det kun skal kastes søppel fra beboers egen husstand. Styret er kjent med at det kastes søppel fra f eks beboeres arbeidsplass på borettslagets regning. Det er altså ikke tillatt. Containerne er kun til bruk for søppel fra privat husholdning. Vi betaler kilopris når vi leverer for tømming, så da må vi holde oss til søppel fra egen husstand.

For at vi skal slippe å tømme containerne mange ganger, ber vi om at møbler som skal kastes demonteres for å ta mindre plass.

Vi har bestilt 3 containere, som kommer mandag 1. november og står til torsdag 4. november. Disse blir plassert på tun 1, 3 og 5.

Vi ønsker lykke til med ryddingen, og oppfordrer alle til å tenke gjennom om søppelet er spesialavfall eller ikke før det legges i containerne.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.