Julebrev til beboerne i Mellomenga

Endelig nærmer julen seg og vi kan alle snart ta noen velfortjente dager med kos og fri. På vei inn i julen har styret noen ting vi ønsker å informere om.

Brannvern

Julen er høysesong for brann. Dagen for å skifte batteri i røykvarsleren var 1. desember, så de som ikke allerede har gjort dette, bør gjøre dette nå. Alle husene har også brannslukningsapparat. Disse skal sjekkes og snus en gang i året.

Parkering

Julen er høytid for besøk, og vi får ofte utfordringer med parkering. Husk at hvis man parkerer langs veien risikerer man å få bot. Veien er kommunal, og vi får dessverre ikke dispensasjon til å parkere der. Mange er borte, så vi anbefaler å gjøre avtaler med naboene om å låne hverandres parkeringsplasser ved behov.

Avfallshåndtering

Det er flere helligdager og mye søppel. Vi har tømming følgende datoer:

  • Restavfall 21.12.23 og 28.12.23
  • Matavfall 27.12.23
  • Papir 22.12.23

Hvis containeren er full, ikke sett søppel utenfor. Vi får da utfordringer med skadedyr og forsøpling. Vi oppfordrer alle til å eventuelt sette søppel i boden frem til containerne er tømt. Gavepapir skal eksempelvis i restavfall, og dette kan fint stå i boden til det er plass.

Elbillading

Mellomenga borettslag har inngått en ny avtale med Elaway om lading av elbiler. Avtalen gjelder fra 1. januar, 2024. Det blir sendt ut egen informasjon om dette. Det blir også lagt ut informasjon på hjemmesiden vår.

Miljøutvalg

Styret ønsker å takke Eva for flott gjennomføring av julegrantenning og fakkeltog til butikken første advent. Borettslaget har per nå ikke miljøutvalg, og oppfordrer de som kan tenke seg å bidra til å ta kontakt med styret. Miljøutvalgets oppgaver er dugnad, en eventuell familiedag, julegrantenning og annet sosialt i borettslaget.

Styret ønsker alle beboere i Mellomenga en Riktig God Jul og Et Godt Nytt År.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.