MALINGSPROSJEKTET ER OFFESIELT AVSLUTTET

Maling Mellomenga Borettslag

Styret får stadig inn tilbakemeldinger fra malingsprosjektet – og på et tidspunkt må vi si at prosjektet er over. Det er mange som har rapportert om bobler, noen får stadig flere, noen har fått litt avskalling etc etc.

Vi har gjort det vi kan sammen med OBOS prosjekt for å få fikset på det vi mener er mangler eller feil i leveransen fra entreprenøren – der er vi som dere sikkert skjønner uenig med entreprenør. Vi har til og med fått sjekket malingen hos produsenteten for mangler eller feil.

Siden saken står der den står – og vi ikke får entreprenøren til å rette det vi mener er feil, mens de mener at feilen ligger i bygningsmassen (lufting, feil type maling fra tidligere etc etc) må vi sette punktum et sted. I samråd med OBOS-prosjekt anbefales det ikke å ta dette rettens vei – utfallet av det er uvisst og det kan fort bli veldig dyrt for borettslaget.

Vi må sette sluttstrek slik det er nå, og si at prosjektet formelt er avsluttet, med de manglene vi kjenner til. Og vi må leve med resultatet slik det ble.

Samtidig må vi si at det aller meste ble bra, og sikkert bedre enn om vi skulle malt alt selv på dugnad.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.