NY AVTALE MED TELIA (GET) OM TV OG BREDBÅND

Før sommeren inngikk styret ny avtale på TV og bredbånd med Telia, dette for å sikre et bedre tilbud til borettslaget. Det er med bakgrunn i den nye avtalen at dere nå om dagen får brev fra Telia i posten.

Det som vil skje er at vi må bytte ut alle hussentralene. Dvs den hvite boksen som tar imot tv-kabelen fra utsiden. Vi få da en nyere og bedre boks, som vist nok skal forbedre ustabil Internett-tilkobling. Noe flere har hatt utfordringer med over lang tid.

Vi får også økt standard hastigheten på internetthastigheten med den nye avtalen.

Den store forskjellen vil bli for dem som har en Get Box 2 i dag. Den vil da byttes ut med en ny boks. Mange har allerede fått informasjon fra Telia om dette, og har byttet. Den nye boksen er sterkt forbedret med tanke på opptakk, start forfra og arkiv-funksjoner. Du kan installere apper og streame fra YouTube, NRK, Disney + etc direkte fra boksen. Mange har allerede brukt en slik boks i lengre tid, og den fungerer veldig bra -også til streaming.
TV-boks fra Telia

Det er Telia som kjører prosjektet – og vil informere hver enkelt bolig om når de kommer hjem til deg for å bytte hussentral og eventuelt tv-boks. I avtalen ligger det også fleksibilitet for dem som ikke ønsker TV i det hele tatt, og heller vil ha mer internett-hastighet. Disse valgene og mulighetene, og eventuelt andre spørsmål. må dere ta opp direkte med Telia når de kommer.

Mvh Styret   

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.