NYE SØPPEL-CONTAINERE KLARE TIL BRUK

Styret kan nå melde at de nye søppelcontainerne er klar til bruk. Dette har vært et langt og tungt prosjekt å få godkjent i kommunen, men nå er vi i endelig i mål

Som dere vil se har vi i tillegg til restavfall, matavfall, papp og papir – også fått egne containere for glass og metall. Dere vil også se at åpningen på containerne er relativt små – slik at vi må presse sammen pappesker før de kastes. Containeren for restavfall har en luke, slik at man ikke kan kaste store og/eller lange gjenstander i containeren. Styret minner om at avfall som står på utsiden, blir ikke hentet og kastet av søppelbilen.

Er avfallet ditt for stort for containeren må du lagre det hjemme til traktoren kommer å henter søppel (2 ganger i året), eller så må du selv kjøre det bort og levere det på en miljøstasjon. Ikke la det stå ved containerne, da blir dette fort en søppelfylling for både egne beboere, og andre som har en tendens til å bare sette fra seg avfallet sitt der det passer. 

La oss nå alle prøve å holde det fint, rent og ryddig rundt de nye containerne. Det er mest hyggelig for oss alle sammen. Vi håper at alle blir fornøyd med den nye løsningen. 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.