OPPSTART GARASJEPROSJEKTET 30. MAI

Rehabelitering av garasjetak i Mellomenga

Vi har nå fått beskjed fra entreprenøren om at de vil starte opp med utbedring av garasjetakene på mandag 30. mai. De ønsker også at garasjerekkene de jobber på tømmes for biler mellom 07:00-17:00 for å unngå skader på biler, og framkommelighet for håndverkere.

De første garasjene som blir berørt, som da må flytte bilene sine, er rekker nærmest tun 1 og 2 (Se vedlagt bilde merket område A). Styret anbefaler å flytte biler til gjesteparkeringen. Husk å gi beskjed til styret (styret@mellomenga.no) om dere benytter dere av parkering der – og hvilket kjennetegn bilen har. Vi må registrere parkerte biler med gyldig parkering, ellers kan man få bot. I helgene må dere benytte garasjene slik at besøkende gjester kan parkere.

Når entreprenøren er klar for å starte på område B (se bildet) planlegger de for videre framdrift. Da sender vi ut ny informasjon om hvilke rekker som da blir berørt i neste etappe.

Styret anbefaler også at de bilene som står inntil endeveggene på garasjene også flytter bilene sine.

Videre må hver enkelt garasje ta ansvar for løse gjenstander som står i garasjene under arbeidet – dette er på eget ansvar.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.