OPPSTART PIPE OG TAKRENNE-PROSJEKTET

Nå er det endelig klart for oppstart av et nytt vedlikeholdsprosjekt i borettslaget. Det har tatt litt tid å komme i gang med bytting av dårlige takrenner siden vi samtidig ville gjøre oppgradering knyttet et nytt krav til piper vi har. Pipene må ha et stigbrett som feieren kan stå på om pipen er for høy til å komme skikkelig til med utstyret sitt. Og det må være egne steg opp til pipen fra hver enkelt bolig. Tidligere har feieren gått langs mønene på hver rekke – det kan de ikke lenger. Derfor må vi gjøre en del oppgraderinger på takene, og har ventet med takrennene slik at vi kunne gjøre begge deler samtidig.

Pipe og takrenneprosjekt i Mellomenga Borettslag.

Prosjektet starter opp allerede kommende tirsdag (21. februar), starter på rekke 1 -og og jobber seg framover etter rekkenummer. Det vil i stor grad brukes stiger med sikring, i mindre grad stillaser. Det vil bli skiftet/ reparert takrenner underveis med utgangspunktet i de problemene som er meldt inn til styret tidligere.

Tidsbruken er litt usikkert, men foreløpig anslag er ca én uke per rekke. Ser dere mennesker med stiger ute i hagene, og hører dere lyder fra taket – er det da disse håndverkerne som vil jobbe hos oss i noen uker framover.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.