PÅMINNELSE OM VÅRDUGNAD ONSDAG 04. MAI

Vår dugnad i Mellomenga Borettslag

Styret minner om årets dugnad i borettslaget. Dugnaden avholdes kommende onsdag 04. mai fra kl 17:00. Vi har allerede fått feiet veiene, og med mindre store trær, blir det også mindre løv og greiner å rake. Derfor har vi ikke med oss traktoren i år, og må kaste avfallet i de vanlige containerne (ikke bli kjørt bort slik som ellers). Derfor viktig at vi ikke koster opp sand og grus, og kaster dette i containeren.

Det at vi skal bruke egne containere betyr også at vi ikke må fylle sekkene for fulle slik at vi ikke får de inn i containeren. Sekkene vi kaster bør inneholde søppel vi plukker opp, ikke gress og kvister, som vi heller kaster på komposten (ja, det er fult der, men vi får sikkert plass til litt mer 😊).
Fint om noen kan stille med trillebår slik at vi får kjørt bort til komposten med det som ikke skal i containere.

Dugnadsoppgaver vi ønsker få gjort er som vanlig plukking av søppel rundt om i borettslaget, spesielt på parkeringsplassen ved containerne. Men også inne på tunene og langs gangveien. Fint om noen kan ta ansvar for vasking av postkassene inne på sine tun. Kosting og rydding på lekeplasser og generelt opprydding, står også på agendaen.  

Styret stiller som vanlig med plastsekker (må være gjennomsiktig om du bruker din egen) pluss is og brus til de som deltar.

Været har vært bra nå en stund, så det kan bli en fin sosial sammenkomst, slik det alltid pleier å være når var dugnad i vårt borettslag. Velkommen skal dere alle være, og tusen takk på forhånd for at dere er med å holde det rent og ryddig hos oss. Da blir alt så mye triveligere.

Hilsen Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.