Parkering og søppetømming i juleferien

Vi nærmer oss jul, og styret minner om bruk av parkeringsplasser og tømming av søppel i juleferien.

ANGÅENDE GJETEPARKERING
Det er sikkert mange som får ekstra besøk nå i jula, som kan skape parkeringsutfordringer Vi minner om at veien langs med parkeringsplassen er kommunal og parkering langs denne veien blir bøtelagt. Bøte legging for ulovlig parlering på gresset i borettslaget, blir ikke overholdt i julen, om det blir mangel på gjesteparkeringer.

ANGÅENDE SØPPELCONTAINERE
Erfaringsmessig blir søppelcontainerne veldig fulle i løpet av jula, og det tømmes ikke like hyppig som ellers. Vi oppfordrer beboere til IKKE å sette søppel ved siden av fulle containere. Søppel i poser satt ved siden av hentes ikke. Dyr og fugler vil dra dette søppelet utover hele borettslaget. Sett søppelet f eks i uteboden noen dager til containerne blir tøm. Da holder vi det mer renslig og pent rundt oss, også til våren når dugnaden kommer.

Styret benytter anledningen til å takke for flott oppmøte da miljøutvalget arrangerte julegrantenning med påfølgende fakkeltog bort til Coop Extra. Det var som vanlig veldig hyggelig. Bilder blir fra arrangementet kommer etter hvert på vår Faebook-side.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.