Repetisjon på regler for kasting av søppel

Beklageligvis må styret igjen minne beboere i borettslaget om regler for kasting av søppel.

Ikke sett fra dere møbler som skal kastes ved containerne.

Enkelte tror at det er greit å bare sette fra seg møbler, småelektriske artikler etc ved søppelcontainerne eller i kompostbingen. Det er det altså ikke. De som tømmer søppel tar kun med seg det som er inni containerne, ikke ved siden av. Det er hverken styret eller andre beboere i borettslaget sitt ansvar og rydde opp andre sitt søppel.

Ikke kast søppel i på kompostbingen.

For å yte service til beboerne i borettslaget leier vi inn en traktor med henger, som henter søppel man ønsker å kaste, 2 ganger i året (vår og høst). Her er det mulig å kaste større ting som møbler og skrot.

For at borettslaget skal opprettholde en viss standard rundt ryddig og renslighet – henstiller vi alle beboere om å benytte dere av traktor-tilbudet, i stedet for å sette fra dere gamle møbler, elektriske fotbad og annet søppel rundt containerne og i kompostbingen. Vi tror alle er enig, slik ønsker vi ikke ha det rundt oss her i Mellomenga.

Ikke sett fra dere møbler som skal kastes ved siden av containerne.

Oppfordringen blir da, vis hensyn til dine naboer og ikke bare sett fra deg søppelet ditt der du føler for det. For det er naboene dine som faktisk må rydde opp etter deg – og det er ikke greit.

-Styret

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.