Service på hustak

Det ligger flere tiltak på styret sin vedlikeholdsplan for borettslaget. Nå etter at vi har fått spylet avløpsrørene står takene for tur.

Mellomenga Borettslag på 70 tallet
Mellomenga på 70-tallet

Vi har engasjert selskapet Drogseth til denne jobben. Drogseth vil ta en befaring på alle tak, se over at beslag etc er tette og sitter skikkelig. De er også engasjert til å utføre forbedringer der det er nødvendig. Vi har allerede flere boliger registrert med løsnede eller ødelagte beslag på tak. Merk at nedtråkkede takstein/plater som ikke fører til fuktinntrengning, ikke byttes om det bare har estetiske hensyn. Takrenner og nedløp blir også sjekket for fortetting, og renset der hvor det er behov.
Denne jobben er planlagt gjennomført i juli. Det betyr at vi alle vil få besøk på takene våre i løpet av sommeren. Vi venter på en mer detaljert framdriftsplan over når cirka hver rekke vil få besøk. Dette deler vi så snart vi har fått den.

Det vil bli behov for tilgang til strøm når de jobber på takene. Spesielt til spyling av takrenner og avløp. Dette er selvfølgelig minimale mengder. Styret ber derfor om forståelse for at beboere som har montert strømuttak på utsiden, foran eller bak huset, kan bli spurt om lån av strøm. Man må være oppmerksom på at dette ikke blir refundert. Jobben OBOS må gjøre for å refundere slike utlegg koster mange ganger mer enn selve forbruket, så det håper vi dere som beboere har forståelse for.

Mer informasjon kommer når vi vet mer om selve fremdriften

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.