STYRET INFORMERER OM DYREHOLD, BRUK AV BÅLPANNER M.M.

Med jevne mellomrom må styret minne beboerne med dyr om dyreholderklæringen man signere på når man skal ha dyr i Mellomenga Borettslag. 

  • Hunden/katten skal ALLTID holdes i bånd innenfor borettslagets område.
  • Hunden/katten SKAL alltid luftes av en ansvarlig person som har kontroll over den.
  • Hunden/katten SKAL tas med til et egnet luftested -og IKKE luftes nær lekeplasser, sandkasser eller beplantede områder.
  • Hunden MÅ ikke etterlates alene i leiligheten hvis den bjeffer/uler eller er til sjenanse for naboene.

Vi opplever nå at spesielt mange katter går løse, og f eks gjør fra seg i barnas sandkasser. Vedlagt bilde er fra sandkassen på tun 1. Det er også observert en del katteavføring på fellesområdene, hvor barn leker.

Sandkasse tun 1 i Mellomenga Borettslag.

Hundeeiere i borettslaget sier også at det stadig er hundelort som ikke plukkes opp rundt om. Styret har ingen indikasjon på at det er katter eller hunder fra vår borettslag som gjør fra seg her – men vi som beboere må gjøre vårt for å unngå dette. Det er utrivelig for alle som bor her.

Styret har også mottatt klager på bruk av bålpanner som kan være svært sjenerende for naboer, om røyk og gnister driver rett inn mot dem. Vi henviser derfor til at beboere viser godt skjønn – og tar hensyn til naboer ved bruk av bålpanner. Vær oppmerksom på gnister, og slukk pannen grunning etter bruk. Pannen bør også plasseres godt unna bygningsmassen til borettslaget. Det er viktig at dette overholdes ellers må styret vurdere å forby bålpanner grunnet brannfaren dette kan medføre. Vær også oppmerksom på at borettslaget følger brannvesenets pålegg, når det forbys bruk av grill og bålpanner i egen hage, ved ekstremt høy brannfare i utmark.

Til slutt kan vi informere om at vi venter på en skikkelig framdriftsplan for garasjetakprosjektet i løpet av kommende uke. Styret vil informere så snart vi har mer å informere om. Det har vært liten framdrift første uke, delvis grunnet flere dager med forventet nedbør. De som trenger stå på gjesteparkeringen kan bare fortsette å gjøre det til deres garasjerekke er ferdig. Varsling til styret er ikke nødvending for de bilene som er registrert.

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.