VALGKOMITEEN ØNSKER FORSLAG PÅ KANDIDATER

Valgkomiteen jobber med å sette sammen styret og et miljøutvalg som skal velges på vårens Generalforsamling. Annerledes tider krever at vi må bruke andre kanaler for å finne nye kandidater til viktige og interessante oppgaver i borettslaget. Vi ønsker oss forslag på minst ett varamedlem til styret og inntil 3 personer til miljøutvalget.

Valg til verv i Mellomenga Borettslag

Som varamedlem til styret (1 år) får du innsikt i styrets arbeid og får være med på diskusjonene som leder fram til de beslutningene som styret tar. Du har møterett på styremøter, men ikke møteplikt med mindre det er forfall i styret. Snakk med en i styret eller ta kontakt med valgkomiteen dersom du lurer på noe, eller om du vil foreslå en kandidat. Det er aller best å foreslå seg selv. Valgkomiteen når du på e-post: valg@mellomenga.no

Miljøutvalget har ansvaret for borettslagets arrangementer, som de siste årene har vært en barnas dag (Familiedagen) i sommerhalvåret og fakkeltog med juletre-tenning 1. søndag i advent. Er dere en liten gjeng med naboer som kjenner hverandre og har barn i barnehage eller på Finstad skole, så er dere helt perfekt for oppgaven. Miljøutvalget velges for ett år, og vi håper særlig at noen av barnefamiliene som har flyttet inn de siste årene kan ta denne jobben det kommende året. Supert om dere kan ta kontakt med oss via valg@mellomenga.no om dere har lyst til å bidra med noe her.

På vegne av valgkomiteen
Roald Stene

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.