VÅRRYDDING ER BESTILT 02-04. MAI

Endelig kan vi si at vinteren nærmer seg slutten, og vi kan begynne å tenke på våren og sommeren. Som vanlig blir det vårrydding i borettslaget hvor det blir mulig å kaste større ting som har samlet seg opp gjennom vinteren, Slik som knekte ski, sprukne akebrett, utgåtte skisko, punkterte fotballer, små møbler og annet man har stående i boden eller liggende på loftet.

Rydding med traktoren

I år, som alle andre år, kan dere ikke levere det som regnes som spesialavfall. Det være seg gipsplater, isolasjon, elektriske ting, lamper, isopor, malingsspann og impregnert material. Vi har opplevd kasting av både gassgriller og bildekk – og det er altså ikke lov.

I år blir det ikke stående containere ute på tunene som vi har gjort de siste årene. Men Røri kommer med traktoren slik vi hadde det tidligere. Han kjører rundt fra tun til tun og tar med seg det som settes ut. Merk at Røri har full kontroll på hva som kan kastes, og hva som ikke kan kastes – det som ikke kan kastes blir stående igjen.

Røri starter å hente søppel på Tun 1 tirsdag 02. mai fra ca kl 16:00. Han fyller opp hengeren fortløpende, kjører og kaster, kommer tilbake for å hente mer. Det er derfor lurt at de som skal kaste noe legger dette ut dagen før. Ofte er det kjørt bort både ett og to lass med søppel før kl 16:00, om det meste er klart i forveien.

Som vi ellers oppfordrer til, er å hjelpe hverandre med å få ting opp i hengeren – og ikke minst Røri – om de som har satt søppel ut, ikke selv kan være til stede når det hentes.

Lykke til med vårryddingen hilsen Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.