VINTERFORBEREFELSER I MELLOMENGA

Det nærmer seg adventstid og snøen er kanskje ikke så langt unna. Styret har fått tilbakemelding fra de som brøyter om utfordringer de møter på sine runder hos oss. De er flere som har trær og hekker som har vokst inn i gjerdene og henger delvis gjennom og over gjerdet. Dette skaper problemer for brøytingen da greiner og kvist henger seg fast i skjæret til traktoren. Det kan medføre at greiner rives av og gjerder blir ødelagt av det som henger seg fast i skjæret.

Vinterforberedelser i Mellomenga Borettslag.

Styret oppfordrer derfor alle beboere som har gjerder som står inntil hekker og trær hvor det brøytes, om å beskjære disse slik at det ikke henger greiner og kvist utenfor gjerdet. Det er også mange eldre gjerder i borettslaget som bør rettes opp da selve gjerdet heller utover, og kan bli hengende fast ved brøyting.

Styret har i høst hatt den årlige HMS-runden og ser at høyden på hekker langs gangveiene nå holdes nede, som er viktig med tanke på belysningen ut i gangveiene. Det er utelys på alle sine boder som skal stå for belysning på gangveiene, derfor er det viktig at hekker holdes såpass lave at lyset kommer fram. Og det gjør det stort sett over alt – veldig bra.

Styret har som vanlig bestilt juletre som skal plasseres på fellesarealer i advents- og juletiden. Det blir trolig ikke noe fakkeltog og julegrantenning i år grunnet smittesituasjonen – men tre med lys blir det.    

Mvh Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.